گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اظهارات وزیر خارجه پاکستان درباره سقوط دولت «غنی»

وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به اینکه طالبان درک کرده بدون حمایت خارجی نمی‌توانند کار کنند، گفت: دولت «اشرف غنی» تصویری غلط از این کشور ارائه می‌داد به همین دلیل نتوانستند بر اوضاع مسلط شده و زمین خوردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان گفت: طالبان درک کرده‌اند که بدون حمایت خارجی نمی‌توانند کار کنند و جهان باید کسانی که صلح در افغانستان را خراب می‌کنند، بشناسد.

قریشی افزود: در مورد اوضاع افغانستان با وزیر امور خارجه آلمان تماس تلفنی برقرار شده و رایزنی کردیم که این قبیل اقدامات، امکان آشنایی و درک بهتر و بیشتر شرایط واقعی افغانستان فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه حقوق بشر باید در افغانستان رعایت شود، تصریح کرد: دولت «اشرف غنی» تصویری از این کشور ارائه می‌داد که همه چیز در افغانستان خوب است در حالی که دروغ می‌گفتند و تصویری غلط ارائه می‌کردند به همین دلیل نتوانستند بر اوضاع مسلط شده و زمین خوردند.

قریشی یادآور شد: حتی وقتی طالبان وارد کابل شدند، با هیچ مقاومتی روبرو نشدند. اظهارات اخیر رهبران و مقامات طالبان مثبت و دلگرم کننده است و به زودی خواسته‌های خود را اعلام خواهند کرد.

به گفته وی، جامعه بین الملل باید واقعیت‌های امروز افغانستان را ارزیابی و درک کرده مسیر درستی برای آینده انتخاب کند.

قریشی افزود: پاکستان بر ارتباط و تعامل مداوم با افغانستان اصرار دارد. اعتماد به طالبان نیز با اجرای واقعی تعهدات و سخنان آن‌ها حاصل خواهد شد. طالبان باید به حقوق بشر و ارزش‌های جهانی احترام بگذارند./فارس

ارسال نظر